SID SHAKLEE

SID SHAKLEE

Rabu, 7 Jun 2017

SABUN PEMBERSIH MUKA DEEJA COSMETIC

Hari ini kita nak kongsi cerita pasal sabun pencuci muka Deeja pula..
Para pengguna Deeja guna sabun macam mana?
Saya selalunya saya akan potong separuh lepas tu simpan sebab nak jimat..
So lepas ni kalau nak beli set Deeja, boleh beli loose item aje.
Kalau nak beli satu set pun ok je.. nanti jual ajela kat sesiapa sabun pencuci tu kan?
heeeeeeee....

Jom close up sikit Sabun Pencuci Muka DEEJA COSMETIC ni...


Cara Guna:

CARA PEMAKAIAN DEEJA COSMETIC:

1. Bersihkan wajah dengan menggunakan Sabun Pembersih Wajah dan lap kering.

2. Waktu Pagi: Sapukan Toner ke seluruh wajah. Kemudian sapu Krim Siang secara rata ke seluruh wajah. Sekiranya anda menggunakan Diamond Foundation; sapu foundation selepas Krim Siang.

3. Waktu Malam. Toner ke seluruh wajah. Kemudian sapu Krim Malam dengan nipis sahaja kemudian Krim Nano secara rata ke seluruh wajah.

Perhatian: 
Bagi yang kulit sensitif, penggunaan Krim Malam adalah selang sehari pada awal penggunaan untuk mendapatkan reaksi kulit. Jika tiada masalah, teruskan penggunaan tetapi dengan jarak selang tiga hari.



NAK CANTIK NAK GEBU HARUSLAHH DEEJAAA...

JOM WASSAP SIS UNTUK ORDER : 0127500396

Tiada ulasan:

Catat Ulasan