SID SHAKLEE

SID SHAKLEE

Selasa, 13 Jun 2017

TESTIMONI DEEJA COSMETIC

SELEPAS PENGGUNAAN SELAMA 4 HARI



TESTIMONI DIRI SIS SENDIRI..
.
After pakai selama 4 hari kulit dah rasa lembut. 
Tona kulit ada perubahan.
Parut-parut pun dah mula pudar sikit. 
Nanti sis share lagi lepas pakai dua minggu ya. .

.
Excited sangat dengan perubahan ni..
Almaklum sis preggy dah 7 bulan..
Dah 7 bulan sis alahan..
Muka kusam sangat..
Bila kulit dah cerah balik rasa seronok laa..
Lagipun nak raya ni..
Heheehe..
.
.

CARA PEMAKAIAN DEEJA COSMETIC:

1. Bersihkan wajah dengan menggunakan Sabun Pembersih Wajah dan lap kering.

2. Waktu Pagi: Sapukan Toner ke seluruh wajah. Kemudian sapu Krim Siang secara rata ke seluruh wajah. Sekiranya anda menggunakan Diamond Foundation; sapu foundation selepas Krim Siang.

3. Waktu Malam. Toner ke seluruh wajah. Kemudian sapu Krim Malam dengan nipis sahaja kemudian Krim Nano secara rata ke seluruh wajah.

Perhatian: 
Bagi yang kulit sensitif, penggunaan Krim Malam adalah selang sehari pada awal penggunaan untuk mendapatkan reaksi kulit. Jika tiada masalah, teruskan penggunaan tetapi dengan jarak selang tiga hari.

#heroseorangcinderella #fattahamin#fazura #fattzura #harusladeeja #deeja#deejacosmetic #drama #dramamelayu#aidilfitri2017 #cantik #cantiks #ramadhan#puasa #juadahberbuka #resepi#packagingbaru #sherry #sherryibrahim#melayu #viral #malaysia #testimoni#testimonial


MEH CONTACT SIS 0127500396








Khamis, 8 Jun 2017

TONER DEEJA COSMETIC







Sabun Pembersih Muka Deeja Cosmetic



JIMAT JIMAT JIMAT!!
.
Sabun Pembersih Muka Deeja Cosmetic
.
Ini cara saya guna.
.
Sabun DEEJA COSMETIC ni banyak buih. 
Jadi bagi saya pakai sikit pun dah cukup. .
Perasaan lepas cuci muka?
Rasa bersih jer. 
Bau pun wangi.
Kulit rasa lembut.
.




nak order meh wassap sis sekarang.. 0127500396






Rabu, 7 Jun 2017

SABUN PEMBERSIH MUKA DEEJA COSMETIC

Hari ini kita nak kongsi cerita pasal sabun pencuci muka Deeja pula..
Para pengguna Deeja guna sabun macam mana?
Saya selalunya saya akan potong separuh lepas tu simpan sebab nak jimat..
So lepas ni kalau nak beli set Deeja, boleh beli loose item aje.
Kalau nak beli satu set pun ok je.. nanti jual ajela kat sesiapa sabun pencuci tu kan?
heeeeeeee....

Jom close up sikit Sabun Pencuci Muka DEEJA COSMETIC ni...


Cara Guna:

CARA PEMAKAIAN DEEJA COSMETIC:

1. Bersihkan wajah dengan menggunakan Sabun Pembersih Wajah dan lap kering.

2. Waktu Pagi: Sapukan Toner ke seluruh wajah. Kemudian sapu Krim Siang secara rata ke seluruh wajah. Sekiranya anda menggunakan Diamond Foundation; sapu foundation selepas Krim Siang.

3. Waktu Malam. Toner ke seluruh wajah. Kemudian sapu Krim Malam dengan nipis sahaja kemudian Krim Nano secara rata ke seluruh wajah.

Perhatian: 
Bagi yang kulit sensitif, penggunaan Krim Malam adalah selang sehari pada awal penggunaan untuk mendapatkan reaksi kulit. Jika tiada masalah, teruskan penggunaan tetapi dengan jarak selang tiga hari.



NAK CANTIK NAK GEBU HARUSLAHH DEEJAAA...

JOM WASSAP SIS UNTUK ORDER : 0127500396

Selasa, 6 Jun 2017

5 IN 1 - APA YANG ADA DALAM SET DEEJA?

Set Deeja mengandungi 5 produk.

Jom kita tengok apa yang terkandung dalam set ni..










Dengan penggunaan yang berterusan, pasti kulit anda akan lebih cerah berseri dalam masa 5 hari..

Nak Cantik? Haruslah Deeja..

Isnin, 5 Jun 2017

DEEJA COSMETICS - SET PROMO

Nak raya ni semua pun nak cantik nak putih cepat kan?
Saya pun macam tu..
Dah lama tak jumpa saudara mara.
Jumpa pun setahun sekali haruslah davoomm..
Macam mana nak davoom tuu?
Meh guna DEEJA COSMETICS..
Kesan seawal 5 hari tau..
Dengan syarat penggunaan konsisten la..
Apa-apa produk yang kita guna kenala konsisten..

Nak raya ni jomla kita grab set promo.
Bila lagi nak ada promosi macam ni kan..
Nak beli buat stok pun boleh sangat..



Satu set ada 5 item tau..

1. Toner 30ml
2. Krim Siang 6 gram
3. Krim Malam 6 gram
4. Krim Nano 6 gram
5. Sabun Pencuci

Eh sikitnya? haaa kecil-kecil cili padi tau.. cara guna boleh rujuk entry saya sebelum ini. Kita oles-oles sikit aje kat muka ni. Tak perlu tebal. Sapuan nipis dah memadai..

Nak cuba?
Nak order?
Nak tanya?

Sis berbesar hati nak tolong..
jom wassap sis 0127500396
.
Harga Promo pasti puas hati..
Nak tahu meh wassap sis meh..
,
,


Sabtu, 3 Jun 2017

DEEJA COSMETIC-TONER



Kalau pakai toner deeja ni, kulit rasa lembap aje..
Berminat nak order boleh wassap sis yer..
0127500396
.
.