Selasa, 22 Mei 2018

Kisah Temuduga

Sedih sebab interviwer tak nak ambil bekerja sebab alasan berhenti kerja sebelum ini alahan mengandung. Bila dengar sahaja alasan saya terus dia cakap.. "Ini yang saya kurang sikit ni"
.

Saya diuji dengan alahan selama 6 bulan. 2 kali warded selama 2 bulan. Hampir 2 minggu pernah langsung tak dapat makan apa apa. Saya bekerja dibidang yang menuntut komitmen tinggi. Balik kerja pukul 9 malam setiap hari. Sabtu ahad bekerja. Niat saya berhenti kerja ketika itu kerana sayangkan kandungan sulung. Saya menunggu zuriat pertama ini tiga tahun setengah.
.
Saya tahu org lain lagi teruk ujian mengandung mereka. Tapi saya bukanlah manja. Saya cuma fikirkan kandungan sulung ketika itu sahaja. Jika terjadi apa2 (gugur misalnya) saya dan suami juga yg kecewa. Org lain tidak faham betapa kami terlalu inginkan zuriat sulung ini. Tambahan dgn keadaan diri yg hampir pitam nak handle kerja pejabat dan saya juga tidak sihat. Malang buat saya kerana officemate dan bos tidak memahami. Mgkn faktor tertekan kerana kerja yg byk. Tmpt kerja saya jika cuti sehari pn dh bertimbun fail, apa lg jika saya tidak sihat dan terpaksa cuti lama.
.
.
Saya dulu sayangkan company sbb dh kerja lama. Tapi terlalu sedih dgn layanan officemate dan bos. Saya sakit kena masuk hospital tapi bos cakap "ingat u masuk hospital kami nk dtg melawat?!"
Staff yg sorg lg pulak siap marah2 lg kt saya sebab nk masuk hospital.
.
.
Saya tak minta alahan mengandung mcm tu. Saya juga tak jangka keadaan diri saya bakal begitu. Jd sy mmg agak kecewa bila interviewer tak mahu ambil sy bekerja kerana takut perkara sama berulang jika sy mengandung lg..
.
.
Kenapa kenapa kenapa ada org fikir begitu? ada org mengandung lgsg xde alahan. Tp jgn sgka dia akan selamanya tak ada alahan. Jika Allah takdirkan dia mengandung kali kedua Allah beri dia alahan mcm mana? salah kah dia jika dia alami alahan?
.
.
Serius kecewa.
.
.

Isnin, 21 Mei 2018

Restok lagi untuk uolsss...





Sandal dan wedges ni baru restok..
Khas untuk memenuhi kehendak semasa..
Raya raya raya raya 2018 gaissss!!!
.
.
😎😎😎😎😎😎😎😎
.
.

Selasa, 15 Mei 2018

BARU RESTOCK GAIS.. LIT LIT LAGI..


Nak beraya dengan sandal gojes tak raya ni? Sementara stok masih banyak ni..
Jom order sekarang..
.
www.wasap.my/60127500396
.
.

Jumaat, 4 Mei 2018

PROMOSI KAW KAW KAWWWW

KASUT RAYA
KASUT RAYA
KASUT RAYA
.
3PSG FREE POST
6PSG HARGA BORONG 😱
.
HARGA JIMAT πŸ’ƒ
.
BOLEH MIX2 PATERN & SAIZ😱
.
WS AKAK LAJU2....STOK LAKU KERASπŸ‘
http://www.wasap.my/60127500396
.
.
.









































Selasa, 1 Mei 2018

Cari Kasut Raya ke tuuuu? 😎

.
Hye gaiss...
.
Dah ada tema baju raya ke tahun ni?
Kasut raya macam mana pula?
.
@zu_syazwana_sandalstore mempunyai banyak sandal/wedges/kasut wanita/selipar yang mempunyai design yang cantik & pelbagai warna.
.
Ikut kami di instagram kami kerana disitu kami banyak update tentang stok terkini dan design terbaru kami.
.
Tak lama dah nak masuk bulan puasa.. lepas tu raya lepas tu ingat raya.. INGAT @zu_syazwana_sandalstore yaaaa??! πŸ€—
.
.

Cuba tag kawan kawan kekakak sedara mara reramai.. Berita baik kena kongsi.. .
.

.